PANDUAN LENGKAP BUAT BLOG KHAS UNTUK ANDA

Dapatkan e-book JOM BUAT BLOG(PANDUAN LENGKAP BUAT BLOG)cuma RM 20.00.lKeterangan lanjut layari www.jombuatblog.com atau email ayeserame@yahoo.com

TV & RADIO LIVE @ JOM CARI KERJA

SELAMAT DATANG KE BLOG JOM CARI KERJA - KEPADA PENCARI KERJA JOM JADIKAN BLOG INI SEBAGAI RUJUKAN UTAMA UNTUK MENDAPATKAN KERJA...TERIMA KASIH

KETERANGAN LANJUT SILA KLIK PADA GAMBAR DIBAWAH

CARIAN KERJA MELALUI GOOGLE

Custom Search

Sunday, 4 October 2009

SKIM LATIHAN SISWAZAH DI KWSP

KUMPULAN WANG SIMPANAN PEKERJA telah melancarkan Skim Latihan Siswazah (SLS) dan membuka peluang ini kepada siswazah yang masih belum bekerja untuk diberi latihan serta pendedahan dalam pelbagai bidang operasi di KWSP.

Maklumat program Skim Latihan Siswazah (SLS) adalah seperti berikut:

1.TEMPOH LATIHAN
Tempoh latihan yang ditawarkan adalah selama 12 bulan.

2.KELAYAKAN AKADEMIK
Sarjanamuda dalam bidang Perakaunan, Pentadbiran Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Perundangan, Teknologi Maklumat, Perhubungan Awam dan Komunikasi Massa.

3.ELAUN
Pelatih akan menerima elaun bulanan berjumlah RM750.00 sebulan.

4.CUTI REHAT
Peruntukan 1 hari cuti rehat bagi setiap bulan perkhidmatan.

5.SYARAT – SYARAT TAMBAHAN
Keutamaan diberikan kepada siswazah yang menganggur selama tidak kurang dari 6 bulan selepas tamat pengajian dan tidak pernah mengikuti mana-mana program Skim Latihan Siswazah yang dianjurkan oleh kerajaan atau lain-lain pihak.

6.CARA MEMOHON
Siswazah yang berminat boleh mengemukakan permohonan secara bertulis dengan menyertakan resume, salinan ijazah, salinan transkrip peperiksaan, salinan kad pengenalan dan sekeping gambar ukuran pasport ke alamat seperti berikut:

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
Jabatan Pengurusan Sumber Manusia,
Seksyen Perjawatan & Perkhidmatan,
Tingkat 21, Bangunan KWSP,
Jalan Raja Laut
50350 KUALA LUMPUR.

Permohonan yang lengkap perlu dikemukakan ke alamat seperti di atas selewat-lewatnya pada 15 Oktober 2009. Hanya pemohonan yang disenarai pendek akan dihubungi. Calon yang tidak dihubungi selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tersebut sebagai tidak berjaya.

No comments:

Post a Comment